Welkom bij de

CooperVision Learning Academy

Ontwikkel je kennis, waar je ook bent

Bij CooperVision worden we gedreven door het leveren van innovatieve contactlenzen om je consument te helpen iedere dag beter te zien. We willen je als oogspecialist ondersteunen door relevante training aan te bieden die je kunt volgen op het moment dat het jou uitkomt.

De trainingen die je hier vindt hebben als doel om de klinische, technische en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen die een echt verschil maken in de service die je biedt aan je dragers. Daaronder vallen onderwerpen als de keuze van de juiste soort contactlens voor je klant, tips voor communicatie, contactlens aanpassingen en nazorg, en het verbeteren van de klantervaringen in je winkel.

De inhoud is ontwikkeld om te werken op zowel je desktop als mobiele apparaten en is 24 uur per dag toegankelijk, zodat jij je training kan inpassen binnen je drukke schema. We zullen relevante inhoud blijven toevoegen om je up-to-date te houden met de laatste ontwikkelingen in contactlenzen en uw business.

Met vriendelijke groet,

Marcella McParland
Director of Professional Services
BSc MCOptom FAAO, FIACLE

Start met leren!

1Registreer nu om te starten - Je hebt je CooperVision klantnummer nodig

2Begin je training door te zoeken op onderwerp of door gebruik te maken van het filter om de beschikbare trainingen per onderwerp te bekijken

3Je kunt gemakkelijk zien welke training je bent gestart of hebt afgerond door je Trainingsdossier te bekijken

4Je krijgt een certificaat zodra je een module hebt afgerond. Je kunt deze ook bekijken via je Trainingsdossier