Bij CooperVision hechten we veel belang aan ons aanbod van innovatieve contactlenzen waarmee uw klanten iedere dag beter zien. Wij willen bijdragen aan uw succes als contactlensspecialist door u en uw collega's relevante cursussen aan te bieden die u op elk moment kunt volgen.

CURSUSSEN ALTIJD EN OVERAL BESCHIKBAAR, VOOR IEDEREEN

MEEST ACTUELE KENNIS EN BESTE PRAKTIJKEN

LIVE WEBINARS

De aangeboden cursussen en middelen zijn gericht op de ontwikkeling van communicatieve, klinische en technische vaardigheden. De diensten die u uw klanten aanbiedt varen er wel bij indien u deze vaardigheden regelmatig opfrist. De cursussen omvatten onderwerpen zoals het kiezen van de juiste contactlenzen voor uw klanten, tips voor betere communicatie, het voorschrijven van contactlenzen, en de verbetering van de klantenervaring.

De CooperVision learning academy™ is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk zodat u uw kennis kunt ontwikkelen op een moment dat het u uitkomt; het is gratis en staat open voor iedereen die werkzaam is in de optische industrie.

We voegen regelmatig nieuwe cursussen en hulpmiddelen toe die de meest actuele kennis en beste praktijken in de contactlensindustrie en de klinische praktijk weerspiegelen.

Maak uw eigen persoonlijke leeraccount vandaag nog aan.